Burn-outSteeds meer verzuim op het werk wordt veroorzaakt door stress, of stress gerelateerde klachten, zoals uit onderzoek is gebleken, zie arboned.

Dit is natuurlijk erg vervelend voor zowel de werkgever als de werknemer. Niemand vind het leuk om van werk weg te blijven en zo een baan op het spel te zetten en bedrijven kost het veel geld de leegte die een werknemer heeft achter gelaten op te vullen. Arboned schat deze kosten voor de eerste helft van 2014 op 800 miljoen.

Het verzuim kan er ook voor zorgen dat andere werknemers, die het werk over nemen overbelast raken.

Kortom verzuim is een groot probleem dat de Nederlandse bedrijven jaarlijks veel geld kost.

Heeft uw bedrijf last van een hoog verzuim, of heeft u een of meerdere werknemers met een burn-out, RSI, of stress gerelateerde klachten? Dan kan Neurofeedback voor u en uw werknemer wellicht een oplossing zijn.

Neurofeedback kan uw werknemers helpen de klachten te verminderen of verhelpen en biedt daarnaast een mogelijkheid problemen te voorkomen, door te voorkomen dat gestreste werknemers een burn-out ontwikkelen.

Want ook hier geldt, voorkomen is beter dan genezen.

Neuroline op het werk

Neuroline biedt bedrijven de mogelijkheid op het werk werknemers te behandelen. Op deze manier neemt een behandeling voor u en uw werknemers zo min mogelijk tijd in beslag.
Neem voor meer informatie contact. met ons op.