Bent u nieuwsgierig geworden naar neurofeedback? Doe een gratis proefsessie bij Neuroline

Neuroline vindt het belangrijk haar cliënten de kans te bieden vrijblijvend kennis te maken met neurofeedback. Zij biedt daarom geïnteresseerden de mogelijkheid een gratis proefsessie aan te vragen.

Tijdens een proefsessie maakt men kennis met het plakken van de sensoren en kan worden ontdekt hoe de hersenen het programma kunnen beïnvloeden. Een proefsessie bestaat uit een kort gesprekje over de klachten. Ook zal er worden uitgelegd hoe neurofeedback werkt en hoe een training ongeveer verloopt. Na deze kennismaking zullen er met gel elektroden op het hoofd worden geplakt, waarna een korte training zal worden gegeven.

Vaak wordt een proefsessie met veel enthousiasme ervaren, omdat het een eerste beeld schetst van het functioneren van de hersenen en spannend is om te zien dat er controle kan worden uitgeoefend op de eigen hersenen.

Tijdens een trainingssessie is het van belang te ontspannen en de hersenen het werk te laten doen, bewust proberen te sturen zal het proces waarmee de hersenen trainen enkel vertragen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar neurofeedback, vul dan hier onder het formulier in voor een gratis proefsessie.

Mocht u na de bevestigingsmail geen uitnodigingsmail ontvangen voor een proefsessie, controleert u dan uw spam inbox.

Afspraak gratis proefsessie