C. Zegering is psycholoog en neurofeedback therapeut bij Neuroline.

C. Zegering is psycholoog en neurofeedback therapeut bij Neuroline.

Na als psycholoog te hebben gewerkt merkte ik dat ik mensen graag meer wilde bieden. De methodes die ik tijdens mijn studie heb geleerd gaven in mijn ogen onvoldoende resultaat. Ik ben toen op zoek gegaan naar een behandelmethode die goede resultaten biedt en heb die gevonden in neurofeedback.

Neurofeedback maakt het mogelijk om zelf inzicht te krijgen in het functioneren van het brein. Dit geeft al veel informatie, wat voor mensen vaak al erg prettig is. Daarna wordt met neurofeedback geleerd om dit functioneren te beïnvloeden en te verbeteren, wat een gevoel van empowerment geeft. Mensen leren zichzelf te verbeteren!

Neurofeedback is misschien geen wondermiddel, maar heeft mij overtuigd een methode te zijn die een duidelijke verlichting van klachten brengt en een alternatief biedt voor de reguliere methodes als medicatie en cognitieve gedragstherapie.

Neuroline neurofeedback praktijk Amsterdam

Neuroline is een kleinschalige praktijk, gespecialiseerd in Neurofeedback therapie, ondersteund met biofeedback voor hartritme en spierspanning.

Neuroline is gevestigd in de Maris 33 praktijk in Amsterdam en maakt daarmee deel uit van een team van psychologen en zorgprofessionals. Door deze verbinding is het mogelijk cliënten intern door te verwijzen.

Indien u geïnteresseerd bent in een behandeling met Neurofeedback kunt u vrijblijvend een gratis proefsessie aanvragen.

Maak een afspraak voor een proefsessie Klik hier.

Neuroline is lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en de koepel vereniging register beroepsbeoefenaren complementaire zorg (RBCZ).

Door deze verbindingen is het mogelijk een deel van de behandeling vergoed te krijgen. Een overzicht van deze vergoedingen is hier te vinden.

 

NFG logo_nieuw_tekst2 klein rbcz-logo-breed-jpeg klein